Kledij

Basisgroepen

Voor onze basisgroepen is er geen verplichte kledij. We verwachten wel dat de gymnasten, skippers en dansers sportieve kledij en geen juwelen dragen, en dat de haren altijd vast zitten.

Wie graag een topje, t-shirt, trui, trainingsvest, legging, ... van de club draagt, kan dit bestellen via onze webshop. Wij geven de bestellingen steeds op de 15e van de maand door aan de bedrukkingen, zodat je bestelling in de daaropvolgende maand klaar zal zijn. Indien de betaling in orde is, worden de bestellingen meegegeven tijdens de training.

Wedstrijdgroepen

Alle leden die deelnemen aan wedstrijden zijn verplicht om een trainingsvest van de club te dragen tijdens wedstrijden. De rest van de wedstrijdkledij wordt in samenspraak met de trainers geregeld.

Tweedehandskledij

Ben je op zoek naar tweedehands clubkledij of wil je zelf iets verkopen? Hiervoor kan je ook terecht op onze Facebook-groep Tweedehandsverkoop Rap en Vrank. Wij zijn niet verantwoordelijk en komen niet tussen voor de verkoop zelf, maar via deze groep kan je gemakkelijker andere leden en kopers/verkopers bereiken.

WebshopTweedehandskledij