Lid worden

Inschrijven voor het huidige seizoen 2022-2023 is niet meer mogelijk! We ontvangen jullie graag terug na de zomervakantie.

De inschrijvingen voor het seizoen 2023-2024 starten vanaf 1 augustus 2023 voor iedereen die vorig jaar reeds lid was en familieleden van hen. Nieuwe leden kunnen inschrijven vanaf 15 augustus 2023. Voor deze datums is het niet mogelijk om reeds te "reserveren" of in te schrijven.

Alle inschrijvingen verlopen online via het inschrijvingssysteem van GymFed. Na de online inschrijving ontvang je een overzicht van het te betalen bedrag, de inschrijving is officieel nadat wij deze betaling ontvangen hebben. Inschrijvingen voor selectie- en wedstrijdgroepen verlopen via de betreffende trainers.

Nieuwe leden kunnen vrijblijvend 1 gratis proefles volgen. Je hoeft niet te reserveren of in te schrijven voor een proefles. Wie na oktober nog wil aansluiten of een proefles wil volgen stuurt wel best een mailtje naar rapenvrank@telenet.be zodat wij de trainers op de hoogte kunnen brengen.

Om de kwaliteit van onze lessen te garanderen is het mogelijk dat we voor bepaalde groepen een limiet zetten op het aantal inschrijvingen. Indien een groep volzet is, is het niet meer mogelijk om in te schrijven en kan er dus ook geen proefles meer gevolgd worden voor deze groep. Indien een groep bijna of volledig volzet is, kan je dit terugvinden bij de info op onze aanbod-pagina. Wij danken jullie voor het begrip.

Om vlot doorheen de inschrijving te lopen kan je gebruik maken van onze handleiding. Bij technische problemen kan je contact opnemen via rapenvrank@telenet.be.

Handleiding online inschrijvenInschrijven via GymFed